Bericht van onze Sponsor : Running Center

Exact 1 jaar na de eerste lockdown is er bij Running Center heel wat veranderd. Nog nooit hebben zoveel mensen het wandelen en lopen (her)ontdekt, maar ook achter de schermen werd niet stilgezeten. Met de onderstaande weetjes ben je terug helemaal mee.

Wist je dat…?

 

1. Running Center Brugge is overgelaten?

Running Center, de speciaalzaak voor loopschoenen in Sint-Andries, heeft na dertig jaar een nieuwe zaakvoerder. Vanuit heel de provincie komen beginnende en gevorderde joggers naar die zaak om zich te laten adviseren. “Onze hoofdtaak zal altijd dezelfde blijven, maar we willen er ook wat beleving aan toevoegen”, zegt Davy Vandekerckhove (39). Lees meer

 

2. We een nieuwe website hebben?

Op de geheel vernieuwde website kan je nu ook uw favoriete loopartikelen bekijken en bestellen. De producten zijn gelinkt aan de winkel in Brugge. Zo weet je meteen of uw artikel op voorraad is.

 

Bekijk wat we in huis hebben

 

3. Rebranding

Samen met de overname werd meteen een nieuw logo gelanceerd. De kracht en passie van lopen werden verenigd in een nieuw icoon. Grote dank aan Like Like Design!

4. We ons ook specialiseren in wandelschoenen?

Running Center staat voor veel meer dan alleen lopen. Wandelen is een sport of hobby die heel nauw aansluit bij het lopen. Nu we meer dan ooit beseffen dat #blijvenbewegen belangrijk is, kan je er niet meer naast kijken. Overal gaan mensen wandelen, genieten van de natuur. Met de juiste wandelschoenen zorgen wij voor het comfort tijdens jouw ontdekkingen.

 

5. We ambassadeurs zoeken?

Jij bent het misschien wel? Running Center Brugge zoekt 6 stralende mensen, 3 dames en 3 heren die een jaar lang gesponsord zullen worden. Ben jij de topper op sociale media, een top supporter of eerder de topper op een wedstrijd? Stuur ons een mailtje met je motivatie. Tot gauw!