PK Veldlopen : Jonathan wint en 7 andere titels voor FLAC

Aan het Provinciaal Kampioenschap veldlopen te Eernegem namen meer dan 150 FLAC-atleten deel (1/5de  van de deelnemers). En er waren ook mooie resultaten : 7 x goud, 6 x zilver en 6 x brons. Bij de seniores werd Jonathan Goudeseune mooi provinciaal kampioen. Zijn eerste provinciale titel in die categorie. Zie ook de reportage op Sport West van Focus WTV. Bij de scholieren jongens (eerstejaars) was Miro Verledens de primus. Eden Vanhee was dan weer de beste bij de pupillen jongens tweedejaars. Ook de masters Bjorn Voet (M45) en Joost Pauwelyn (M50) werden provinciaal kampioen. Bij de cadetten meisjes eerstejaars was Lieke Lietaert de beste en bij de cadetten tweedejaars was het de beurt aan Fran Vandeputte om goud te pakken. Elien Piccavet werd provinciaal kampioen bij de W35.

Zilver  was er voor Zion Deberdt (juniores), master Luc Busschaert (M70), miniem Timon Spriet, eerstejaars minieme  Bettine Kesteloot en tweedejaars minieme Juliette Guyllemin en master (W55) Lutgart Van Insberghe.

Brons tenslotte voor master (M65) Boudewijn Polley, miniemen Niyo Vleirick en Helene Meert, cadet Alexine Kesteloot, pupil Fien Van Hollebeke en seniore Frisine Peene op de korte cross.

De volledige uitslag van de FLAC atleten vind HIER.